Service

Heeft u een storing aan uw installatie, of wilt u werkzaamheden door ons laten verrichten, dan kunt u deze hier online aan ons doorgeven. Wij zullen dan contact met u opnemen om deze opdracht in te plannen.

Opdrachten worden op werkdagen door ons in behandeling genomen van 8.00u tot 17.00u.Voor dringende storingen kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 040-2061516

Storing
Onze storingsdienst is ook in het weekend te bereiken voor contractanten. Als de storing niet tot na het weekend kan wachten, zullen wij Uw storing deskundig verhelpen. Ook kunt U bij ons terecht voor lekkages van b.v. badkamer, kranen, goten en platte daken. Wij plegen ook onderhoud aan airco, zonnepanelen en warmtepompen.

Onderhoud cv
Het is heel belangrijk om jaarlijks Uw cv ketel schoon te laten maken. Wij kunnen U een jaarcontract aanbieden, maar ook voor een losse beurt of deskundig advies, kunt U bij ons terecht.

Werkopdrachten on-line doorgeven
Wij kunnen zorgdragen voor de complete renovatie van Uw badkamer, o.a. hak/breekwerk-tegel/metselwerk-stucwerk-plafondsystemen-elektrowerkzaamheen en installatie sanitair. In overleg maken wij een ontwerp en plannen de uit te voeren werkzaamheden. Ook voor begeleiding voor werkzaamheden, die U zelf uit wil voeren, staan wij U deskundig bij.

U bent welkom in onze showroom, waar U een breed scala aan sanitair aantreft. U kunt hiervoor een afspraak maken, zodat wij voldoende tijd kunnen reserveren. De ontwerpen van Uw toekomstige badkamer worden 3-dimensionaal aan U getoond.